ELLI7

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ

March 2, 2014 by Elli Kassimi - No Comments

Οι φούστες έχουν γίνει πολύ δυνατό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα των γυναικών, με μια φούστα μπορεί κανείς να κάνει πάρα πολλούς συνδυασμούς και δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες σεζόν τις βλέπουμε ως πρωταγωνιστικά κομμάτια σε συλλογές. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει μάξι, αέρινες, από τούλι , δερμάτινες… έως και μεταλλικές! Από τις πιο ‘δύσκολες’ και με πολύ ψαγμένο  κοινό να τις αγαπά καθώς μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον η μεταλλιζέ φούστα θεωρείτο κιτς.. και η αλήθεια είναι πως εύκολα μπορεί να γίνει.

ELLI8

Φέτος όμως την είδαμε σε πασαρέλες και σε street fashion looks και μπορούμε να πούμε πως αρχίζουμε να τη συμπαθούμε.. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορεθεί μια τέτοια φούστα ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας ακόμα και από αυτές που τη φοβούνται -κι εγώ μέσα σε αυτές είμαι-.

Ας δούμε λοιπόν πώς συνδυάζεται μια μεταλλική φούστα ‘στα μέτρα μας’ .

Από τα catwalks & τα περιοδικά….

ELLI3

ELLI2
ELLI9
ELLI15

 

 

Στην καθημερινή ζωή…

Black Basics
Ο πιο ασφαλής τρόπος κλασικά είναι να επενδύσετε στα σίγουρα, μαύρο που το προσγειώνει και αναδεικνύει την- αρκετή- λάμψη του μεταλλικού χρώματος. Μαύρο οπάκ καλσόν , T-shirt , δερμάτινο jacket και έτοιμες!

ELLI7
ELLI11

Knit-Metal duet
Το mix &match σε κέφια με ανάμειξη δύο τόσο διαφορετικών υφών … Το πλεκτό και το μεταλλιζέ μαζί για πρωινή έξοδο ,ένας συνδυασμός ευφάνταστος που μας κάνει να νιώθουμε και  άνετα ταυτόχρονα .

ELLI5
ELLI16

 

*Πολύ ιδιαίτερη επιλογή η παρακάτω με την  ίδια απόχρωση σε άλλες υφές :

ELLI4

 

The urban way
Πώς μια τόσο λαμπερή φούστα μπορεί να γίνει casual?
Με τζιν πουκάμισο ,ένα σκουρόχρωμο πλεκτό και μποτάκια αλλάζει τελείως το στιλ αυτής της φούστας .

ELLI1

Pastel glam
Τα παστέλ  που  φοριούνται πολύ κι έχουν αυτή τη γλύκα και το ρομαντισμό μπορούν να συνοδεύσουν ένα μεταλλικό κομμάτι εύκολα ,έτσι για να κάνουμε και λίγο flashback στα 60′s..

ELLI6
ELLI12
ELLI14

 

Και οι πιο “δύσκολοι” συνδυασμοί καθώς το χρώμα από μόνο του δεν είναι σε αυτά που επιλέγουμε εύκολα για τις εμφανίσεις μας..

Και πώς γίνεται με ένα μονόχρωμο πουκάμισο τόσο όμορφο!

ELLI10

Το χρυσό ακόμα, συνδυασμένο με λευκό (δύσκολο αν δεν είσαι μοντέλο ή δεν έχεις διαστάσεις μοντέλου)

ELLI13

Δεν ξέρω αν σας έπεισα να τη δοκιμάσετε, δεν είναι και στόχος μου άλλωστε..

Το σημαντικό είναι να μη φοβόμαστε καμία τάση, ούτε όμως φυσικά να την υιοθετούμε τυφλά. Προσαρμόζουμε ο,τι μας αρέσει και το κάνουμε δικό μας..

* Οι φωτογραφίες είναι από το pinterest.com