000000000000000

Σκεφτομαι και γραφω για το φλερτ…το ξεχασμενο!

July 19, 2013 by Mairilyn Papachristou - No Comments

Άντρες- γυναίκες σημειώσατε Χ!!

Έχω φάει που λέτε μέρες…νύχτες…και χρόνια θα τολμήσω να πω, υπέρ αναλύοντας με γυναικοπαρέες, αντροπαρέες και μιξ φυσικά, τον τέλειο άντρα, τον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο, τον έξυπνο, τον γοητευτικό αλλά και την γυναίκα είδωλο, την γυναίκα φωτιά, τη γλυκιά σύντροφο… μαααα τζίφος άκρη δεν βγήκε!

Άντρες μα και γυναίκες από τη δική τους οπτική, έχουν δίκιο να παραπονιούνται για το φλερτ που πλέον έχει χαθεί και για τον ρομαντισμό που δεν υπάρχει!!
Σκέφτομαι πως οι λόγοι είναι πολλοί, μα κατά βάση πως μεγαλώσαμε, έχοντας το καθετί με μια ευκολία η οποία δεν μας αφήνει περιθώρια υποσυνείδητα να παλέψουμε για κάτι το οποίο θέλουμε πραγματικά!
Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν πάρει άλλη μορφή, πως πια αναζητάμε άλλα πράγματα πρώτα και μετά έναν σύντροφο! Βέβαια και πάλι με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς δεν μου βγαίνουν οι αριθμοί!!
Anyway! Έλεγα λοιπόν πως τα αγόρια σήμερα έχουν παραπονάκια από μας τα κορίτσια και σε αυτό ίσως να φταίει το γεγονός πως εμείς οι γυναίκες από τη μέρα που πατήσαμε (και ορθώς πράξαμε) στα πόδια μας μέσω σπουδών, οικονομικής ανεξαρτησίας κλπ, έχουμε χάσει λίγο την μπάλα σε σχέση με τη θέση μας στο παιχνίδι του φλερτ!

Ναι δηλώνω υπέρμαχος της πρώτης κίνησης των Αντρών, κυρίες μου, γιατί απλά κ μόνο έτσι πρέπει να γίνεται!! Ο άντρας κυνηγός οφείλει να είναι κυνηγός σε κάθε περίπτωση κ όχι μόνο εκεί που η λεία είναι εύκολη!

Σε σας πάει αυτό αγόρια! Γιατί ναι μεν κ εμείς τα κοριτσάκια το παρακαλούμε πού κ πού αλλά κ εσείς έχετε κάπως μπερδευτεί! Δεν νοείται παιχνίδι χωρίς λίγο..λιιιιιγο όμως κυνήγι!
Ξέρω η ζωή μας τώρα πια με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μεταμορφωθεί σε κάτι παράξενο αλλά δεν είναι κ αυτή λογική! Οκ ναι βλέπεις κάποια μέσω του Facebook πχ που σου αρέσει αρχίζεις μιλάς και μιλάς και μιλάς και άλλο λίγο και λίγο ακόμα και ξαφνικά βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις “γνωρίσει” έναν άνθρωπο κρυμμένο πίσω από μια οθόνη και έχεις χάσει όλη τη Μαγεία των ραντεβού, του φλερτ και άλλων λοιπών καλών του προτού καιρού!

Δεν γίνεται να ξεκινάει κάτι έτσι όμως!!
Εντάξει βοηθάει κάπως αλλά δεν είναι ο σωστός – ο old school ο τρόπος που όλοι αγαπήσαμε!
Αν δηλαδή βγαίνεις έξω το βράδυ κ μόνο κοιτιέσαι χωρίς τίποτα άλλο περιμένοντας τη στιγμή που θα τη βρεις online στο Facebook ή θα της κανείς like στη φωτογραφίας της εντάξει έχεις κάνει μια αρχή αλλά μην περιμένεις κ πολλά!

Οι γυναίκες εκ φύσεως είμαστε ζουρλές!
Εμείς οι ίδιες άλλωστε το δηλώνουμε! (Και έτσι μας αγαπάτε κιόλας) Αλλά…εδώ μπαίνει το αλλά!
Πως και πως περιμένουμε από εσάς που μας κάνετε το κλικ να κάνετε κίνηση κι ας έρθει η άρνηση σε πρώτη φάση! Νόμος του παιχνιδιού -μην με πει και εύκολη! Αν επιμείνει όντως σου λέει η άλλη κάτι μπορεί να θέλει!
Δίνω παράδειγμα καλό, δώσε βάση φίλη και φίλε μου!

Σάββατο βράδυ!
Και αυτή και αυτός μπακούρια βγαίνουν για ποτάκι με τις παρέες τους!
Ολα καλά ως εδώ!
Ξεκινάει η βραδιά με μεγάλες προσδοκίες!
Χαλαροί μπαίνουν στο μαγαζί και στα δέκα πρώτα λεπτά έρχεται και το ποτό!
Τσουπ εκεί που γυρίζει το μάτι σαν σβούρα, τα βλέμματα τους συναντιούνται!
Εδώ είμαστε λένε!
Θα κοιτάξω!
Κοιτάς, σε κοιτάει και εκείνη! Σε κοιτάει, τον κοιτάς και εσύ!
Μπιρι μπιρι με τους δικούς τους για το ξεκάρφωμα αλλα το ενδιαφέρον δεν χάνεται!
Περνάει μια ώρα και μαζί περνάνε και δυο τρία ποτά από τα χέρια τους! Τα μάτια εκεί κολλημένα!
Λεει ο άλλος θα πάω! Λεει ο φίλος όχι ρε “μπιιιιπ” που θα πας; Ειναι με τόσες γυναίκες τι θα πεις;
Λέει από μέσα του δίκιο έχει τώρα ας κάτσω εδώ να κοιτάξω ξανα άλλωστε δεν μπορείιιιιι…θα έχει καταλάβει τόση ώρα ότι μ´αρεσει!
Η γυναίκα απο την αλλη βράζει! Πππφφφ μ´αρέσει αυτός τόση ώρα κοιταζόμαστε και τίποτα! Τι να κάνω; Λες να έχει άλλη; Ωχ στέλνει μήνυμα σίγουρα έχει άλλη! Καλά και αν μένει και μακριά σιγά μην μπορούμε να προχωρήσουμε! Λες να πάμε διακοπές μαζί το καλοκαίρι; Μπααααα οχι…πιστεύω πως ψάχνει για ελεύθερη σχέση τώρα και αααπαπά δεν είμαι εγω για τέτοια! Ρε Κατερίνα(έτσι μου ήρθε το όνομα) λες να είναι και αυτός σαν τον άλλον;
-Όλοι ίδιοι είναι!
-Όχι δεν είναι!
-Όχι είναι! Εμένα πάντως ο τάδε… μπουρου μπουρου μπουρου μπορου ….οκ δεν τον κοιτάζω άλλο! Βασικά όχι θα τον κοιτάξω λίγο ακόμα!!
(Οσο το περιγράφω δε τόσο μ´αρεσει αυτό το άγχος που δημιουργεί το άγνωστο!)

Περνάνε οι ώρες κ η βραδιά κάπου τελειώνει!
Αν είσαι τυχερός/η μπορεί να πιάσεις και την κουβέντα και να σε ρωτήσει αν έχεις Facebook!
Πες το δίνεις και περιμένεις την επόμενη μήνυμα!
Αν όλα πάνε καλά και είσαι και πάλι τυχερός/η, τιιιιν τιιιινν χτυπάει μια ειδοποίηση και αρχίζεις να μιλάς!
Και μιλάς και μιλάς και μιλάς και μιλάς και άλλο λίγο και λίγο ακόμα και έτσι για αλλαγή μιλάς και περνάει άνετα ένα διβδόμαδο έτσι! Ρε παιδιααααά! Ραντεβού!

Αυτή είναι η λέξη που σας χρειάζεται τι το παιδεύεται;
Αντε κανονίστε και βγείτε έξω σαν άνθρωποι να μιλήσετε! Να είστε κοντά ο ένας στον άλλο! Να κοιτάζεστε στα ματιά και πάλι αλλα από μια πιο κοντινή απόσταση!
Να δείς ρε παιδί μου αν σου αρέσει το άρωμα του άλλου, τα χέρια του, και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο κοιτάς εσύ και εσύ και εσυ και εσύ στα ραντεβού!

Πως θα γίνει; Όλα απο τον υπολογιστή, laptop, iPad, smartphone θα γίνονται;;;
Σας παρακαλώ συντονιστείτε κορίτσια-αγόρια να υπάρξει λίγος έρωτας τριγύρω, να ομορφαίνει η κάθε σας μέρα έτσι απλά επειδή ήρθε μήνυμα στο κινητό “καλημέρα” να φτιάξει λίγο το πράγμα!

Τόση μοναξιά δεν ειναι ωραία!
Δεν τη θέλει κανείς! Δεν την αξίζει κανείς! Οι άνθρωποι υπάρχουν για να συνυπάρχουν!
Έχεις οικογένεια,έχεις φίλους,δουλειά,σπουδές κ οτι έχεις τελοσπάντων εεεε εχε και τον άνθρωπο σου να είσαι πλήρης!

Τι θες τώρα κ γκομενίζεις δεξιά και αριστερά και χαραμίζεσαι χωρίς λογο;; Σε κορίτσια και αγόρια παει αυτο!Αφού όσο ανεξάρτητος/η, καλοπερασάκιας, φυγόπονος/η, πληγωμένος/η, ανασφαλής και ότι άλλο σε κρατάει μόνο και αν είσαι, όταν πέφτεις στο μαλακό σου κρεβάτι είσαι μόνος/η make the move!

Ερωτεύσου γιατί χανόμαστε παιδί μου!!!!