ken

Ειστε ετοιμοι για εκδικηση;

December 3, 2013 by Eugene Ntalianhs - No Comments

Το Art Nouveau ξέρει πάντα να ξεχωρίσει τις άρτιες αμερικάνικες σειρές και αυτή φορά σας προτείνει το Revenge, την σειρά στην οποία η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η πλοκή είναι τόσο απλή που θα περίμενε κανείς να μην σε ενθουσιάζει και να μην σου προκαλεί ενδιαφέρον, αλλά ο τρόπος που αναπτύσσονται οι χαρακτήρες μέσα στο έργο και τα storylines που σου κόβουν την ανάσα την έκαναν να βρίσκεται σήμερα στον τρίτο κύκλο και να συνεχίζει να προβάλλεται με επιτυχία από το κανάλι ABC.

Όλη η ιστορία αρχίζει όταν ο Ντέϊβιντ Κλαρκ πέφτει θύμα μίας συνομωσίας που έκαναν εις βάρος του ισχυροί άνθρωποι του πλούτου, καταδικάζεται ενώ είναι αθώος και πεθαίνει μέσα στην φυλακή.Ο Κόνραντ Γκρέισον και η Βέρονικα η γυναίκα του παρόλα τα εγκλήματα τους συνεχίζουν να ζουν μία ζωή γεμάτη στον πλούτο, αλλά δεν φαίνονται να έχουν όσα πραγματικά θέλουν. Την ευτυχία τους έρχεται να κλονίσει η Αμάντα Κλαρκ η κόρη του θύματος που έρχεται στο Χάμπτονς για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της πατέρα, μόνο που πια κυκλοφορεί με το όνομα Έμιλυ Θορν. Της στέρησαν του γονείς, την ανάγκασαν να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα. Ενώ αρχικά έχει σκοπό να κινηθεί μόνη της εναντίον τους συνωμοτεί με τον παλιό της φίλο και γνωστό επιχειρηματία Νόλαν Ρος με σκοπό να τους καταστρέψει. Πρωταρχικός της σκοπός είναι να ξελογιάσει ερωτικά τον γιο των Γκρέισον, Ντάνιελ και να έχει πρόσβαση στον οικογενειακό κύκλο, επίσης να διαλύσει έναν-έναν όλους όσους βοήθησαν στην αδικία κατά του πατέρα της. Θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν θα βρει ξανά τον Τζακ τον παιδικό της έρωτα ο οποίος εν αγνοία του θα της προκαλεί εμπόδια.

kenre

 Όσο εμπλέκεται σε αυτή την ιστορία τόσο μπερδεύεται και συναισθηματικά, μεγαλύτερο της καμουφλάζ στο σχέδιο εξόντωσης τους η υψηλή πλουτισμού ζωή της και οι φιλανθρωπίες. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα και για την ίδια όσο και για αυτούς που θα τα βάλουν εναντίον της. Θα καταφέρει να πάρει την εκδίκηση της ή θα αποτύχει το σχέδιο της; Mία σειρά γεμάτη σασπένς, ερωτικά τρίγωνα, μυστήριο, μπόλικη περιπέτεια που καταφέρνει να σε εισάγει στον κόσμο των πλουσίων και να σου δείξει τις απατεωνιές , τις δολοπλοκίες στο όνομα του χρήματος αλλά το κυριότερο το ψυχικό σθένος κάποιων ανθρώπων να εκδικηθούν αυτούς που τους πλήγωσαν περισσότερο με όποιο κόστος.

Το USA Today έγραψε: “For fans of soaps, there is reason for hope. The show looks great, and it often sounds good, particularly when Emily is delivering a line we know is nasty but her victim doesn’t.” Το The New Yorker έγραψε: “Revenge is too juicy to write off as junk. It’s got strong performances, from actors who don’t condescend to their flamboyant dialogue”. Πρωταγωνιστούν η Emily VanCamp, η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Madeleine Stowe που προτάθηκε για χρυσή σφαίρα, o μοναδικός Henry Czerny που υποδύεται τον ισχυρό επιχειρηματία, ο Gabriel Mann, ο Nick Wechsler και ο Josh Bowman.

kenre1