ae252c0654e8edaca099dba64773f3f2_L

Παιδεραστια…Καθε μερα και καινουργιο περιστατικο

July 17, 2013 by Quiet Storm - No Comments

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με τον “δράκο” των Πετραλώνων, ο οποίος δήλωσε χωρίς ίχνος ανθρωπιάς πως δεν θυμάται καν πόσα είναι τα θύματα του, απόφάσισα να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο.

Τι ακριβώς συμβαίνει;; Υπήρχε πάντα σε τόσο έξαρση και δεν το βλέπαμε; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι υπεράνω υποψίας ζουν δίπλα μας και δεν παίρνουμε είδηση τίποτα;;; Οι χώρες που μέχρι τώρα φημίζονταν για την τέλεια οργάνωση τους, για το υποδειγματικό σύστημα παιδείας τους και όλα τα καλά που έχουν τα καλά οργανωμένα κράτη…νομιμοποιούν την παιδεραστία και ιδρύουν και κόμμα που θα τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο! Και ξέρετε τι λένε..Ότι ακούς στο σπίτι του γείτονα , περίμενε το και στο δικό σου.

Στην Ελλάδα τώρα..που φημίζονταν για την αγάπη της στο θεσμό της οικογένειας, που οι περισσότεροι νέοι ζουν ακόμη με τους γονείς τους, τι συμβαίνει;; Έχουμε μεγαλύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε τέτοιες αρρωστημένες κοινότητες από ότι πιο παλιά; Μιας και το δυαδίκτυο δεν έχει και πολλά χρόνια που έχει μπει στην ζωή μας για τα καλά; Έχουμε και σε αυτό το τομέα ξενομανία;

Η παρακμή που βιώνουν όλοι στις σχέσεις τους, που οι περισσότεροι από μας δεν μοχθούν πια για τίποτα και προσπαθούμε να βρούμε απελπισμένα λίγη ένταση στην ζωή μας..Μήπως όλα αυτά είναι η αιτία;

Πολλοί θεωρούν πως η παιδεραστία είναι ψυχική ασθένεια και ίσως και να είναι..γιατί πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί κάποιος να κάνει τόσο κακό σε ένα παιδί αν δεν είναι ψυχικά διαταραγμένος..

Παρά τα τόσα που λέγονται για το συγκεκριμένο θέμα έχω καταλήξει στο εξής..Αν ισχύει μια τελευταία έρευνα που έγινε το 15% των παιδιών ειναι σεξουαλικά κακοποιημένα!!!

Αυτο το 15% λοιπόν έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξει παιδοφιλικές τάσεις! Κάντε λοιπόν πρόχειρα ένα λογαριασμό τι μας περιμένει..

Σταματήστε να είστε τόσο αφελής πια! Ενεργοποιήστε το μυαλό σας και γίνετε καχύποπτοι..Μπορεί να είναι ένας συγγενής σας, ο φίλος σας, ο ερωτικός σας σύντροφος, όταν κάτι δεν σας αρέσει πρέπει να βάζετε και αυτό το ενδεχόμενο στα σενάρια που φτιάχνει η φαντασία σας.

Προσέξτε τα παιδιά σας!! Μην ντρέπεστε να τα συμβουλέψετε και ας είναι μικρά ακόμα..Πιθανόν πολλά περιστατικά να είχαν αποφευχθεί αν είχαν βάλει ψύλλους στα αυτιά των παιδιών οι γονείς τους.

Είναι ένα βαθύ και μεγάλο πρόβλημα της κοινωνίας και πρέπει να μας απασχολεί όλους!!