stayr

Σταυρος του Νοτου..Υπεροχες συνεργασιες, υπεροχες μουσικες μας περιμενουν φετος το χειμωνα!

October 22, 2013 by Sissy Nikolaidi - No Comments

Όλοι γνωρίζουμε αυτή την καταπληκτική μουσική σκηνή, που και φέτος θα φροντίσει να μας γεμίσει με υπέροχες μουσικές συνεργασίες και καταξιωμένους καλλιτέχνες!

Από που να ξεκινήσουμε; Από τα Κίτρινα Ποδήλατα; Ξεκίνησαν 11 Οκτώβρη στη +(plus) σκηνή και κάθε Παρασκευή θα μας κρατάνε συντροφιά με ολοκαίνουργιο δίσκο και φυσικά με τα υπέρτατα παλιά τους τραγούδια!

Να συνεχίσουμε με την φοβερή συνεργασία Θηβαίου και Πασχαλίδη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου που ξεκίνησε στις 18 Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή θα μας ταξιδεύουν.. Φοβερές δισκογραφίες και οι δυό τους, θα ακούσετε ακυκλοφόρητα τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες πολλών καλλιτεχνών!

Ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην κεντρική σκηνή και αυτός, και κάθε Σάββατο θα γινόμαστε και πάλι έφηβοι..

Τρεις ώρες γεμάτες ροκ μελωδίες και με ένα καλλιτέχνη που συντροφεύει αρκετές γενιές μέχρι τώρα!

Να μην ξεχάσουμε και τον αγαπημένο Παύλο Παυλίδη, που μετά από πολύ επιτυχημένα live ξεκινάει με τους B-Mοvies στις 15 Νοεμβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου και κάθε Παρασκευή με καινούργιο υλικό θα φροντίσουμε τα σκοτάδια μας..

Απολάυστε λοιπόν τα βράδια σας με ποιοτική μουσική, πάρτε την παρέα σας και διασκεδάστε αληθινά !

Για περισσότερες πληροφορίες Σταυρός του Νότου