Aura Dione

 

Το κανονικό της όνομα είνα Maria-Louise Joensen. Είναι δανέζικης καταγωγής, αλλά γεννημένη στην Νέα Υόρκη. Μιλάμε για την 27χρονη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, που ξεκίνησε πρόσφατα την διεθνή της καριέρα, με το ψευδώνυμο Aura Dione και το εκκεντρικό της στυλ.
Η μητέρα της είναι μισή Γαλλίδα μισή Δανέζα, ενώ ο πατέρας της έχει ρίζες από την Δανία και από την Ισπανία. Και οι 2 γονείς της την έβαλαν στο χώρο της μουσικής από πολύ νωρίς. Η Aura άλλωστε έγραψε το πρώτο της τραγούδι στα 8. Φυσικά, δεν είχε καμία δυσκολία στο να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο της μουσικής, αφού οι δικοί της υπήρξαν hippies, άρα και αρκετά απελευθερωμένοι στον τρόπο σκέψης τους.
Στον επαγγελματικό τομέα, επισήμως, ξεκίνησε το 2007 με το single της «Something from nothing», αλλά μεγαλύτερη επιτυχία έκανε το «Song for Sophie». Και τα 2 αυτά τραγούδια είναι από το πρώτο της άλμπουμ «Columbine», που κυκλοφόρησε το 2008. Το επόμενο single της «I will love you Monday» έφτασε την κορυφή των ευρωπαϊκών charts.
Η Aura συνεχίζει έως και σήμερα την καριέρα της, έχοντας γίνει ακόμα πιο δημοφιλής, περιζήτητη και αγαπητή από το ευρύ κοινό. Το 2ο άλμπουμ της λέγεται «Before the Dinosaurs» και κυκλοφορεί στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2011. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το «Geronimo» και το «Friends».

Marianna Votsika

Τα μόνα σίγουρα για μένα είναι ότι σπουδάζω Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο και ότι οι αδυναμίες μου είναι 3: τα ταξίδια τα ταττού και η φωτογραφία. Για τα υπόλοιπα κι εγώ η ίδια έχω αμφιβολίες ..

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σχολικές τσάντες με στύλ..!! Fashion icon :Έλενα Ναθαναήλ »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Share this

  1. Hot
  2. Random News
Ο δικός μου Άγιος Βαλεντίνος!
The "new"office style.
Casa Carriego στην Αργεντινή..!
NEW YORK, NEW YORK...Το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ...
National Freelance Writers Appreciation Week!!
Το φεγγάρι φωτεινό, τα μάτια μου δακρυσμένα μα ένα χαμόγελο. Χαράζω έναν κύκλο, βάζω τον εαυτό μου μέσα... Δεν είναι όρια, δεν θέτω περιορισμούς, είναι απλά το ησυχαστήριο της ψυχής μου! Και κλείνω τα μάτια...
BRITISH ACADEMY FILM AWARDS 2013
Σκέφτομαι και Γράφω... Για την Φιλία!
Regardt van der Meulen!!
Ο δικός μου Άγιος Βαλεντίνος!
Society6..Ένα διαφορετικό e-shop
Kapa and the city!
Μετατρέψτε τη φωνή σας σε τέχνη!!
Before I die, I want to _________ !
Οδηγός αισιοδοξίας...
San Giorgio Mykonos: A Design Hotels project.
"Headlights series" από τον Stephen Shaheen...!!
Οικονομικές διακοπές ιδανικές για την περίοδο της κρίσης
Οι Pink Martini στο Λυκαβητό..!!!
Editorial Oκτωβρίου..!
Gadgets...Σας αρέσουν πολύ!
fashion icon : Jackie Kennedy
Παραμονή Χριστουγέννων στο Κύκλος Live Stage!!
Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου φίλοι!!

Login or Register